top of page

Pressmeddelande

2021-03-24

 

– nätverksdriven nyhetsbevakning på Linkedin

 

 

Idag lanserar FAIR COMMUNICATIONS en svensk nyhetsbevakning av Frankrikes omställningsarbete för en hållbar utveckling.

 

Nyheterna förmedlas på svenska från FAIR COMMUNICATIONS företagskonto på Linkedin.

- BREAKINGFRANCE 2030 syftar till att sprida kunskap om ett omställningsarbete i världsklass. Nyhetsbevakningen kommer att vara sparsmakad och förmedlas genom vårt format ”slow communications” – långsam hållbarhetskommunikation i sociala medier, säger Annika Wålinder, nyhetsbevakningens grundare.

 

Det är nätverket på Linkedin och andra kontakter som i huvudsak kommer att förmedla nyheterna indirekt eller direkt till BREAKINGFRANCE 2030.

 

BREAKINGFRANCE 2030 gör även en egen nyhetsbevakning av fransk-, engelsk- och svenskspråkiga medier samt inlägg från makthavare och opinionsbildare på Linkedin.

- Nätverket är snabbt, observant och verkar över hela världen. Det är en oslagbar kraft som ofta ligger långt före svensk dagspress och som vi nu tar tillvara på.

 

- Frankrike siktar på att bli världsledande inom hållbar utveckling år 2030. De är anmärkningsvärt radikala, nationellt såväl som lokalt. Ett talande exempel är att man i Lyon, landets köttmetropol, har infört vegetarisk mat i skolorna.

Nätverket på Linkedin uppmanas att förmedla franska nyheter till france@faircommunications.se. Följ BREAKINGFRANCE 2030 här.

För vidare information:

 

Annika Wålinder, grundare

BREAKINGFRANCE 2030

fair communications

0702-42 27 50

breakingfrancelogo.PNG
bottom of page