top of page

tjänster

Klargör samhällsnyttan och skärp affärerna.

Vi höjer er företagskommunikation till ren konst. 

Vi erbjuder fyra exklusiva tjänster som går att kombinera. Allt vårt arbete utgår från våra principer om hållbarhetskommunikation. Det går även bra att beställa enheter (artiklar) styckvis. Kontakta info@faircommunications.se för ytterligare information och offertförfrågan.

Företagsidentitet, kärnvärden och tagline.

Det här är ett grundläggande och djupare arbete som stärker varumärket och främjar affärerna långsiktigt. Ni får en varumärkesplattform som besvarar frågorna: varför finns ni? Vad vill ni åstadkomma? Ni tydliggör företagets identitet och kärnvärden som sedan ska genomsyra all er kommunikation. Om ni önskar så sammanfattar vi ert företags essens med en tidlös tagline.

ARTY CONCEPT

Ni får varumärkesstärkande kvalitetsinnehåll att publicera i era kanaler. Här använder vi oss av vårt koncept ”slow communications” -  hållbart innehåll i sociala medier. Den sociala mediekanal vi använder är Linkedin och i viss mån Instagram. Vårt content känntetecknas av hög kvalitet och relevans.

EXCELLENT CONTENTVi utvecklar ett kraftfullt mediearbete till ert företag. Vi ser till att ert hållbarhetsarbete genomsyrar pressmeddelanden, uttalanden, debattartiklar och mediaunderlag och är konsekvent varumärkesstärkande.

POWERFUL PRESSNi gör skillnad. Vi skapar opinionsbildande hållbarhetskampanjer med era kunder i fokus – respektfullt, stärkande och affärsfrämjande.

SIGNIFICANT CAMPAIGN

bottom of page