top of page
Sök
  • Annika Wålinder

"USA:s mest hatade kändis" – om den amerikanska Jantelagen och hur man hanterar den

Gwyneth Paltrow är mest hatad av alla, enligt den amerikanska veckotidningen Star Magazine. Hon är den tidigare Oscarsbelönade skådespelerskan som slagit om till entreprenör och mogul. En kvinna som målmedvetet styr sin framgång med ett gott syfte. Såhär bemöter hon hatet som kan inspirera alla som möter Jante på sin väg:


- Jag tror att du behöver förstå naturligt, vem du är, varför du är här, vad du är här för att göra och förbli så sann mot din färd och din vision att allt det andra bara blir oväsen. Jag tycker faktiskt om kritik när den är konstruktiv och hjälpsam och jag älskar input men när någon exempelvis är partisk på grund av ditt kön eller pådyvlar en massa projektioner från sin egen skit på dig, så hjälper det inte mig. Jag engagerar mig inte, jag läser det inte och jag fortsätter att verkligen vara sann mot min egen vision. Jag har ett mål långt in i framtiden och bara fortsätter min väg för att uppnå det.


- Gwyneth Paltrow, CEO GOOP

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page